[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: دوره 10، شماره 2 - ( مجله علميدانشگاه علوم پزشکی کردستان 1384 ) ::
جلد 10 شماره 2 صفحات 10-18 برگشت به فهرست نسخه ها
تولید آنتی‌بادی ضد IgG انسان در مرغ و تخلیص آن از زرده به روش کروماتوگرافی جذبی
شهلا کرانی، دكتر علی مصطفایی1، دكتر زهیر حسن، عباس رستمیان، نسیم خزایی
1- ، amostafaie@kums.ac.ir
چکیده:   (17714 مشاهده)

  چکیده

  زمینه و هدف : زرده تخم مرغ منبعی سرشار و قابل دسترس از ایمونوگلوبولین Y ( IgY ) است، که امکان استفاده از آن در تشخیص طبی و درمان علیه عوامل میکروبی وجود دارد. در مطالعه حاضر با ایمن‌سازی مرغ علیه IgG انسان، آنتی‌بادی اختصاصی علیه این آنتی‌ژن تولید و از زرده تخم مرغ خالص گردید.

  روش بررسی : پس از ایمن‌سازی مرغ علیه IgG خالص انسانی، IgY اختصاصی از زرده با روش محلول‌سازی در آب مقطر اسیدی استخراج و با روش‌های ترسیب توسط پلی‌اتیلن گلیگول6000 (PEG) و کروماتوگرافی جذبی تخلیص شد. برای تخمین وزن مولکولی و نقطه ایزوالکتریک محصول، به‌ترتیب از روش‌های الکتروفورز در ژل پلی‌آکریل آمید (SDS-PAGE) و ایزوالکتریک فوکوسینگ (IEF) و برای اندازه‌گیری فعالیت آن از آزمون الایزا استفاده شد.

  یافته‌ها : نتایج نشان داد که IgY ضد IgG انسان با راندمان بیش از 75 درصد و خلوص نزدیک به 99 درصد بدست آمده است. بعلاوه، وزن مولکول کامل IgY معادل 190 و وزن زنجیره‌های سبک و سنگین آن به‌ترتیب 27 و 67 کیلودالتون تخمین زده شد.

  نتیجه‌گیری : محصول مطالعه حاضر می‌تواند در اندازه‌گیری آنتی‌بادی از کلاس IgG در تشخیص انواعی از بیماریها بکار رود.

  کلید واژه‌ها : IgY ، IgG انسان، کروماتوگرافی جذبی، تخلیص

  وصول مقاله: 18/2/84 اصلاح نهایی: 26/7/84 پذیرش مقاله: 22/9/84


 

واژه‌های کلیدی: کلید واژه‌ها : IgY، IgG انسان، کروماتوگرافی جذبی، تخلیص
متن کامل [PDF 258 kb]   (1500 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۸۸/۱۱/۳
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Korani S, Mostafaie A, Hassan Z, Rostamian A, Khazaie N. Production and purification of anti-human IgG antibodies from egg yolk by absorption chromatography. SJKU. 2005; 10 (2) :10-18
URL: http://sjku.muk.ac.ir/article-1-235-fa.html

کرانی شهلا، مصطفایی علی، حسن زهیر، رستمیان عباس، خزایی نسیم. تولید آنتی‌بادی ضد IgG انسان در مرغ و تخلیص آن از زرده به روش کروماتوگرافی جذبی. مجله علمي دانشگاه علوم پزشكي كردستان. 1384; 10 (2) :10-18

URL: http://sjku.muk.ac.ir/article-1-235-fa.html



دوره 10، شماره 2 - ( مجله علميدانشگاه علوم پزشکی کردستان 1384 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3877