[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اول سایت مجله::
صفحه اول سایت دانشگاه::
اطلاعات مجله::
اعضای دفتر مجله::
نمایه‌های مجله::
آرشیو مقالات::
راهنمای نویسندگان::
راهنمای داوران::
ثبت نام و ارسال مقاله::
امکانات سایت مجله::
واحد علم سنجی دانشگاه::
مقالات مرتبط::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
نظر شما در مورد مقالات مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان چیست؟
ضعیف
متوسط
خوب
عالی
   
..
شاخص های استنادی مجله

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations104835850
h-index4026
i10-index271148

 
..
کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
AWT IMAGE
..
معاونت تحقیقات و فن آوری
AWT IMAGE
..
SCImago Journal & Country Rank
:: مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان - شماره 4 سال 1404- در حال چاپ ::
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
بوتولیسم و غذاهای اسیدی: گزارش موردی و بررسی متون
بهزاد بیژنی1 ، عباس علامی2 ، علیرضا نیکونژاد1
1- دانشگاه علوم پزشکی قزوین
2- دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، allami9@yahoo.com
چکیده:   (38 مشاهده)
زمینه و هدف: بوتولیسم معمولاً با مصرف غذاهای غیر اسیدی که تحت شرایط نامناسب نگهداری شده‌اند، مرتبط است. با این حال، این بیماری می‌تواند از محصولات کنسرو شده با اسیدیته بالا نیز ناشی شود. این گزارش به بررسی خطرات کمتر شناخته شده‌ای که با غذاهای کنسرو شده مرتبط است، می‌پردازد.
مورد: ما مورد یک بیمار زن میانسال را که پس از مصرف گلابی‌های کنسرو شده به روش بن ماری دچار علائم بوتولیسم شده است، معرفی می‌کنیم. این تکنیک نگهداری، که در بین خانم‌های خانه‌دار محبوب است، اغلب برای از بین بردن موثر اسپورهای باکتریایی ناکافی است.
نتیجه‌گیری: این مقاله شرایطی را که بوتولیسم می‌تواند بدنبال مصرف غذاهای کنسرو شده با اسیدیته بالا ناشی شود، توضیح می‌دهد و علائم بالینی، تشخیص، درمان و عوارض احتمالی آن را تشریح می‌کند. همچنین بر چالش‌های تشخیصی و نیاز حیاتی به مداخله پزشکی سریع در موارد بوتولیسم مرتبط با غذا تأکید می‌کند.
واژه‌های کلیدی: بوتولیسم، نوروتوکسین، مشکل اعصاب کرانیال، اسید، غذا
     
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: پزشکی -عفونی
دریافت: 1403/6/11 | پذیرش: 1403/12/11
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4718